PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O NOUĂ FAPTĂ DE CORUPȚIE – VIDEO

O NOUĂ FAPTĂ DE CORUPȚIE – VIDEO

de admin
17 vizualizări

Senatorul Marius Ovidiu Isaila este cercetat pentru o noua fapta de trafic de influenta. Procurorii il acuza ca ar fi vorbit cu mai multe persoane pentru ca o femeie sa obtina contracte de la primaria Sectorului 3 Bucuresti, potrivit unor surse judiciare. La sediul DNA, senatorul a refuzat sa precizeze care este motivul prezentei sale in fata procurorilor anticoruptie.
Surse judiciare au declarat ca procurorii anticoruptie au extins urmarirea penala in cazul senatorului Marius Isaila si il acuza pe acesta de o a treia fapta de trafic de influenta. Potrivit surselor citate, după obţinerea unei declaraţii de martor în care se arăta că Marius Isăilă ar fi intervenit la persoane din cadrul Primăriei Sectorului 3, aceeaşi persoană a formulat un denunţ, în care ar fi arăta că Marius Isăilă s-ar face vinovat de trafic de influenţă. Denunţătoarea ar fi spus că i-a împrumutat lui Ştefan Cristian Ene, fostul consilier al lui Marius Isăilă, suma de 25.000 de euro. Banii ar fi fost remişi lui Isăilă, care ulterior i-ar fi dat lui Ene. Pentru că Ene nu a putut să restituie împrumutul, acesta i-ar fi promis femeii că îi facilitează obţinerea de contracte de la Primăria Sectorului 3. În acest sens, Ene ar fi mers cu denunţătoarea la Primăria Sectorului 3, unde ar fi discutat cu angajaţi ai instituţiei, au precizat sursele citate. Intermedierea influenţei s-ar fi făcut de către Marius Isăilă, au mai spus sursele citate.

Valentin Popescu
sursa: mediafax

https://www.youtube.com/watch?v=TlEkd5TlV14

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe