PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O NOUĂ RELAXARE ȘI STATISTICI ÎNCURAJATOARE

O NOUĂ RELAXARE ȘI STATISTICI ÎNCURAJATOARE

de Andrei Oprescu
236 vizualizări

De la 1 iulie intrăm în a treia etapă de relaxare. Evenimentele private vor putea fi organizate cu 100 de invitați în interior și 150 de persoane în exterior, fără a prezenta certificat de vaccinare, sau un rezultat negativ al testului Covid. În cazul în care toți invitații sunt vaccinați, testați sau demonstrează că au trecut prin boală, limita este de 300 de persoane. Noi măsuri de relaxare vor fi și în cazul activităților sportive, culturale, artistice, dar și de divertisment, la care pot participa un număr mult mai mare de persoane. Totodată, la capacitate maximă vor funcționa și sălile de fitness și sport. În pragul noii relaxări, statisticile se mențin sub 100 de cazuri noi. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 73 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

CAZURI NOI COVID-19

Argeș-5 cazuri noi

Călărași-0 cazuri noi

Dâmbovița-2 cazuri noi

Giurgiu-4 cazuri noi

Ialomița-0 cazuri noi

Ilfov-1 cazuri noi

Prahova-3 cazuri noi

Teleorman-0 cazuri noi

33.605 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 28.06.2021 (10:00) – 29.06.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 294 de decese (158 bărbați și 136 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din țară, însă 288 dintre aceste decese sunt anterioare acestei date și raportate târziu. 272 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități, iar pentru 21 de pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 503. Dintre acestea, 80 sunt internate la ATI.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe