PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O NOUĂ SEARĂ DE PROTESTE

O NOUĂ SEARĂ DE PROTESTE

de Andrei Oprescu
54 vizualizări

Strazile marilor orase din regiunea Muntenia-Sud s-au umplut de protestatari. Mai sfiosi, dupa incidentele din Bucuresti, oamenii s-au adunat mai greu in aceasta seara, insa nu au ramas indiferenti in urma deciziilor luate de Guvern. Peste 500 de oameni au iesit in strada la Targoviste, peste o mie in Arges si alte sute de persoane marsaluiesc pe strazile din Ploiesti, Alexandria si Calarasi.
Cu copiii sau nepoţii, alături de prieteni, cu animalul de companie, cu steagul României, cu pancarte cu mesaje de revoltă la adresa Guvernului, dâmboviţenii s-au strâns pe Platoul Prefecturii şi în a treia seară de proteste.

Dâmboviţenii s-au alăturat rapit protestarilor care mărşăluiesc pe străzile fostei cetăţi de scaun a Ţării Româneşti şi doar în cateva minute, numărul acestora a depăşit 500 de persoane.

La Piteşti, peste o mie de oameni au pornit în marş spre Primărie, unde au scandat împotriva Guvernului PSD, aşa cum au făcut şi în primele seri de proteste.

La Ploieşti, protestatarii au scandat, ca și seara trecută, în fața sediilor partidelor aflate la guvernare, PSD și ALDE. După minute în șir în care au avut loc manifestații pe strada Gheorghe Lazăr, mulțimea de oameni a plecat din nou către centrul orașului. Protestatarii au adus steaguri și afișe cu mesaje împotriva guvernanților și a clasei politice și continuă să-și îndemne concetățenii să iasă din case, strigând „veniți, scandați, nu vă mai uitați”.
Numărul protestatrilor a crescut de la o ora la alta în toate judeţele din regiunea Muntenia-Sud. Oamenii spun că vor ieşi în stradă, până când Guvernul va ţine cont şi de părerea lor. Românii nu cedează în faţa aleşilor care iau decizii doar în favoarea politicienilor corupţi.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe