PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O vedeta din Romania trece prin clipe de cumpana: a ajuns de urgenta pe masa de operatie! “Va ramane internat”

O vedeta din Romania trece prin clipe de cumpana: a ajuns de urgenta pe masa de operatie! „Va ramane internat”

de Moise Razvan
265 vizualizări

Clipe de cumpana pentru designerul roman Catalin Botezatu, care a suferit zilele acestea o alta interventie chirurgicala in Turcia. Medicii care se ingrijesc de starea de sanatate a lui Botezatu i-au recomandat montarea unui nou stent la inima, in conditiile in care fusesera montate deja cinci. Motivul acestei recomandari a fost evitarea unei probleme grave care putea aparea pe viitor. Din fericire, procedura a reusit in conditii optime, iar Botezatu va fi in curand gata sa revina in Romania. „Echipa medicală a luat decizia de montare a stentului în urma unui consiliu format din medicii mai multor secții. Va rămâne internat în spital doar 24 de ore și apoi ne vom întoarce acasă liniștiți și sănătoși“, a declarat Eva Pavel, consilier medical internațional.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe