PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O ZI DE POVESTE – VIDEO

O ZI DE POVESTE – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Zi plina de bucurie si apreciere pentru doamnele si domnisoarele din serviciul militar. Inarmati cu flori, bomboane, sampanie dar si cu multa buna dispozitie, asa le-au intampinat militarii Garnizoanei Tragoviste pe reprezentantele sexului frumos in prag de sarbatoare. Mai mult, doamnele din armata au primit cadou din parte colegilor si o invitatie la … teatru.

Devenit deja traditie, evenimentul dedicat zilei femeii a fost tinut cu mare fast si anul acesta de catre Garnizoana Targoviste. Cele 140 de femei din carul serviciului militar au fost intampinate de catre militari cu flori, bomboane si sampanie.

Domnele care au luat parte la acest eveniment s-au aratat incantate de gestul colegilor. In plus au speranta ca si in anii urmatori ziua femeii sa le aduca un cadou la fel de frumos.

Cuvintele frumoase au curs si ele mai ceva ca sampania in pahare, militarii au tinut sa le multumeasca femeilor pentru ca le fac viata mai frumoasa si de ce nu si mult mai usoara.

Daca anul trecut ziua femeii a fost sarbatorita la Cercul Militar din Tragoviste, anul acesta conducerea Garnizoanei a lansat o invitatie la teatru. Femeile din armata au putut vedea o piesa de teatru pusa in scena de actorii Teatrului Municipal Targoviste.

 

 

ECHIPA: Ilona Rotaru/Eduard Găiseanu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe