PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » OXIGEN DIN OLANDA ȘI POLONIA

OXIGEN DIN OLANDA ȘI POLONIA

de Andrei Oprescu
84 vizualizări

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10.400 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 164 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. În regiunea SUD-MUNTENIA, statistica se prezenta astfel:

STATISTICĂ SUD-MUNTENIA

ARGEȘ -218 cazuri noi

CĂLĂRAȘI-126 cazuri noi

DÂMBOVIȚA-213 cazuri noi

GIURGIU-421 cazuri noi

IALOMIȚA-139 cazuri noi

ILFOV-667 cazuri noi

PRAHOVA-445 cazuri noi

TELEORMAN -139 cazuri noi

Off:

Premierul interimar, Florin Cîțu, a declarat că autorităţile centrale se vor mobiliza să asigure toate resursele de care este nevoie în gestionarea pandemiei de COVID-19. Acesta le-a transmis prefecţilor, reprezentanţilor Direcțiilor de Sănătate Publică (DSP) şi responsabililor în domeniu să ceară orice au nevoie în această perioadă.

În unitățile sanitare, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 16.179. Dintre acestea, 1.603 sunt internate la ATI. Din totalul pacienților internați, 447 sunt minori, 416 fiind internați în secții și 31 la ATI. Autoritățile caută soluții pentru a obține mai multe locuri la terapie, dar și dispozitive pentru administrarea de oxigen acolo unde este nevoie.Florin Cîțu a anunțat că s-a început deja achiziția celor 70 de milioane de teste non-invazive pentru elevi, pentru testarea anti-COVID-19 în vederea menținerii deschise a școlilor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe