PĂCĂLEA CLIENȚI PE BURSA DE TRANSPORT

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Pentru prinderea bărbatului de 31 de ani din Pitești, bănuit de înșelăciuni și fraude informatice, polițiștii au organizat un flagrant. Imediat după ce a primit banii, a fost reținut. Din cercetări a rezultat că, în perioada septembrie-octombrie, cel în cauză ar fi obținut bani, reprezentând aconturi pentru servicii de transport rutier de marfă, despre care ar fi indus în eroare solicitanții unor asemenea servicii.

COMUNICAT IPJ ARGEȘ

Bărbatul ar fi contactat persoane care utilizau bursa de transport, prin intermediul căreia erau solicitate servicii de transport rutier de marfă, pe care i-ar fi indus în eroare, pretinzând că ar avea calitatea de reprezentant al unor prestatori de servicii de transport, cu scopul de a-și însuși sumele de bani.

Prejudiciul estimat, în acest moment, este de 100.000 de lei. Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, imediat după ridicarea unei sume de bani obținută prin această modalitate. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri