PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » „PARADISUL VERDE” DE LA PUCIOASA

„PARADISUL VERDE” DE LA PUCIOASA

de Andrei Oprescu
809 vizualizări

În sezonul estival  toată lumea caută locul perfect pentru a se răcori şi pentru a se distra, dar în acelaşi timp tânjeşte şi după spatiul verde. O astfel de oază de relaxare, cu piscină, bar, dar şi multă verdeaţă este în oraşul Pucioasa. „Paradisul verde” de la poalele Munţilor Bucegi şi-a deschis porţile pentru cei care vor să se relaxeze în zilele caniculare.

De nouă ani, „paradisul verde” de la Pucioasa este în topul preferinţelor dâmboviţenilor. Cei care vin aici, nu caută doar răcoarea ascunsă în mijlocul naturii, ci şi relaxare prin diferite activităţi la piscină. Green Heaven şi-a deschis porţile pentru iubitorii de distracţie de la 1 iunie.

200 de şezlonguri sunt disponibile pentru cei care vin la piscină, acestea fiind incluse în preţul de intrare. În zilele aglomerate se acceptă şi bronzul pe cerceaf sau pe prosop de la nivelul solului. Spaţiul verde este generos şi mereu îngrijit. În week-end, sunt organizate concursuri în apă, pe plajă sau la bar, iar premiile constau în băuturi răcoritoare, îngheţată sau meniuri disponibile în cadrul piscinei, pentru ca atmosfera să fie una destinsă.

Apa se menţine la temperaturi de 25-27 de grade.

Cei care se plictisesc să stea la plajă, îşi pot consuma energia pe terenul de minifotbal, aflat în incinta Green Heaven. Terenul are o suprafaţă de joc de 50 de metri, pe 30 de metri, iar echipele pot fi compuse din opt jucători.

Astfel că, cine vrea să se răcorească şi în acelaşi timp să se relaxeze poate petrece o zi întreagă în „paradisul verde” de la Pucioasa.

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe