PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PARC AUTO ÎMBĂTRÂNIT – VIDEO

PARC AUTO ÎMBĂTRÂNIT – VIDEO

de admin
13 vizualizări

Romanii prefera autoturismele second-hand! In Romania, inmatricularile noi de autoturisme au scazut cu 6,3% in primul trimestru din acest an fata de aceeasi perioada a anului trecut. In judetul Dambovita, s-a inregistrat o scadere cu aproape 30%. Reprezentantii Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Dambovita spun ca sunt zile in care nu au niciun autoturism nou inmatriculat.
Chiar daca parcul auto a crescut cu cateva mii de autoturisme, ramane in continuare unul imbatranit si asta pentru ca tendinta generala este de achizitionare a vehiculelor la mana a doua din strainatate. Marea majoritate a masinilor aduse din afara sunt autoutilitare.
Daca in anii anteriori numarul masinilor radiate prin programul rabla era mult mai mare, anul acesta, in primul trimestru doar 70 de autoturisme au fost inregistrate in acest program.
Reprezentantii Directiei de Inmatriculari Dambovita spun ca au si zile in care nu inregistreaza nici un autoturism nou inmatriculat. Daca anii trecuti dealerii vindeau mai multe masini noi, anul acesta situatia s-a schimbat.

REPORTER: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe