PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PAŞTELE LA URGENŢE

PAŞTELE LA URGENŢE

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Alcoolul şi consumul de alimente în exces au băgat în spital sute de dâmboviţeni. În prima şi a doua zi de Paşte peste 400 de persoane au solicitat intervenţia echipajelor de pe ambulanţă. Şi viteza în exces a făcut victime. Pe drumurile judeţului Dâmboviţa s-au produs cinci accidente rutiere. Tragedie a fost în ziua de Paşte şi în judeţul vecin Ialomiţa, unde o soferiţă implicată într-un accident şi-a pierdut viaţa.

Telefonul a sunat neîncetat la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa în primele două zile de Paşte. Peste 400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, iar 300 dintre ele au ajuns la Serviciul de Urgenţă. Cei mai mulţi dintre apcienţi au ajuns din cauza colicilor abdominale precum şi din cauza consumului exagerat de alcool. Nu au lipsit nici traumatismele provocate de accidentele rutiere.

Şi în judeţul vecin Ialomiţa, şase persoane au ajuns la spital în stare gravă, iar una a murit după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. Accidentul a avut loc pe DN21, in apropiere de Slobozia. Femeia decedată în urma impactului mergea împreună cu familia la cimitir. Cel mai probabil, nenorocirea a fost cauzată de o depaşire neregulamentară.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe