PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PATRIA GROPILOR – VIDEO

PATRIA GROPILOR – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

A reinceput cosmarul soferilor! Nici nu s-a topit bine zapada ca au aparut sute de gropi in asfalt. Soferii trebuie sa dea dovada de indemanare si sa faca slalom printre gropile aparute dupa topirea nametilor. Unii conducatori auto au intampinat astfel de capcane, iar autoturismele acestora au fost grav avariate. De vina sunt materialele antiderapante si asfaltul de proasta calitate, se plang oamenii.

 

Nametii topiti au lasat in urma adevarate cratere, adica probleme pentru soferi. Un exemplu de traseu in care gropile s-au transformat in adevarate capcane este Drumul Judetean 721 Targoviste – Vacaresti – Titu. La intrarea in satul Colanu exista o portiune de asfalt in care s-au format zeci de gropi, cu o adancime de cel putin 15 centimetri.

 

Zeci de gropi sunt si in cartierul Sarbilor aflat la periferia municipiului Targoviste. Locuitorii indura zilnic cosmarul de pe sosele, dar nu au ce face. Sunt la mana autoritatilor.

 

Gropi au fost si inainte de caderea ninsorilor, iar aceste exemple nu sunt singulare. Situatia este cunoscuta de toti soferii. Oamenii spera că acest cosmar va avea sfarsit intr-o zi.

 

 

Valentin Popescu / Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe