PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PDL DÂMBOVIȚA ARE UN NOU ȘEF… NUMIT

PDL DÂMBOVIȚA ARE UN NOU ȘEF… NUMIT

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Sursele noaste au avut dreptate… in ceea ce-l priveste pe deputatul Iulian Vladu. Parlamentarul de Gaesti este noul presedinte, interimar ce-i drept, al PDL Dambovita, dupa ce Jean Popescu a renuntat, sambata dupa-amiaza, la aceasta functie. Informatia ca deputatul de Gaesti Iulian Vladu va fi numit presedinte la PDL Dambovita circula de mai multa vreme. Voci democrat-liberale spuneau ca Vladu, cunoscut ca un vajnic sustinator al echipei Blaga, va fi inscaunat sef al PDL Dambovita. Singurul obstacol in calea de preamarire a deputatului era doar Jean Popescu, dar si asta s-a rezolvat, in week-end-ul trecut. In sedinta de luni dimineata a Biroului Permanent National al PDL s-a hotarat numirea in functia de presedinte interimar a organizatiei judetene a deputatului de Gaesti Iulian Vladu.

„Mă onorează şi mă obligă, în acelaşi timp, încrederea BPN. Sunt conştient că urmează o perioadă foarte dificilă, dar vreau să creez echipa de care PDL Dâmboviţa are nevoie, cu oameni cinstiţi şi corecţi şi cu principii de dreapta”, a precizat Iulian Vladu, prin intermediul unui comunicat de presa.

Iulian Bănășanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe