PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PDL-iștii S-AU RĂZGÂNDIT – VIDEO

PDL-iștii S-AU RĂZGÂNDIT – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Inconsecventa pare a fi cuvantul care-i caracterizeaza pe actualii lideri ai democrat-liberalilor damboviteni. Hotarari adoptate cu o larga majoritate in Biroul Permanent Judetean sunt anulate la urmatoarea intalnire. De exemplu, decizia liderilor PDL cu privire la excluderea consilierului judetean Ioan Ferariu adoptata cu unanimitate de voturi cu putin timp in urma a fost anulata de acelasi Birou Permanent Judetean.
Neimplicarea in activitatile politice ale partidului era sa-l coste pe Ioan Ferariu nu doar mandatul de consilier judetean, ci si calitatea de membru al PDL. se pare ca, in cele din urma, Ferariu a luat legatura cu noii sefi ai organizatiei si i-a convins ca a avut motive intemeiate pentru care a absentat. drept urmare, decizia de excludere a fost anulata, iar Ferariu ramane in continuare PDL-ist cu acte in regula.
Nu la fel de iertatori s-au aratat membrii BPJ in cazul consilierilor locali din mai multe localitati ale judetului. Toti alesii locali care au ocolit sediul judetean al organizatiei in ultimele luni vor fi dezbracati de haina portocalie. Claudiu Dumitrescu, purtator de cuvant al PDL Dambovita, a precizat ca in aceasta situatie se gasesc 11 consilieri, chiar daca la bursa zvonurilor se vehicula un numar mult mai mare.

Iulian Bănășanu
Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe