PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Pe ultima suta de metri – VIDEO

Pe ultima suta de metri – VIDEO

de admin
17 vizualizări

Desi deja cand se vorbeste de fonduri europene mai toata lumea se gandeste la viitor,mai bine spus la perioada 2014-2020 exista si exceptii. La Agentia de Dezvoltarea regionala Muntenia Sud s-a reusit atragerea unor fonduri europene , pe ultima suta de metri. Pentru ca un proiect eligibil nu a mai fost executat s-a incercat, si in cele din urma reusit, ca banii sa fie transferati pentru un al tip de proiecte ce au primit finantare.
La sediul regional din Calarasi al AdR Muntenia Sud, aproximativ 50 de IMM-uri au primit fonduri europene in principal pentru proiecte de achizitie a echipamentelor utilaje sau sisteme IT.Valoarea totală este46.336.849,39 lei, din care asistenţa nerambursabilă solicitată reprezintă 37.973.563,54 lei, suma maxima pentru un proiect fiind de 200.000 de euro.
In cazul in care nu s-ar fi reusit transferul fondurilor intre axe de dezvoltare si ulterior semnarea acestor contracte banii reprezentand multe zeci de milioane de euro ar fi fost pierduti.Sud Muntenia este regiunea cu cele mai multe contracte de finanţare semnate pentru microîntreprinderi, având şi cea mai mare alocare financiară nerambursabilă pentru acest domeniu de intervenţie.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Ciprian Rusa

http://youtu.be/0kVyUiR1FEo

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe