PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PERCHEZIȚII ACASĂ LA DANI MOCANU

PERCHEZIȚII ACASĂ LA DANI MOCANU

de Andrei Oprescu
77 vizualizări

Potrivit surselor, perchezițiile s-au desfășurat acasă la Dani Mocanu, la locuința persoanei care a filmat videoclipul și la sediul unui studio din Ilfov. Manelistul a surprins momentul în care oamenii legii au ajuns la ei acasă și a postat imaginile pe internet însoțite de comentariul:

Buna dimineața tuturor ! Mascații au venit in căutarea leului … si da … chiar m-au găsit acasă. Din păcate in România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei. Noi respectam legile și ne supunem … dar unde e leul ?

Cântărețul Dani Mocanu a lansat de curând un videoclip în care apare un leu plin de răni, iar imaginile au ajuns virale și au stârnit revoltă. IPJ Argeș a anunțat că a fost deschis dosar penal, în care se fac verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. Verificările au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au petrecut faptele, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe