PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA, LA SUSPECȚI DE ÎNȘELĂCIUNE PRIN GHICIT

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA, LA SUSPECȚI DE ÎNȘELĂCIUNE PRIN GHICIT

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

La această oră, polițiștii din Prahova și Dâmbovița, împreună cu polițiști ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, efectuează 3 percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni.descinderile au loc în orașul Răcari.

La data de 27 septembrie a.c., polițiștiai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova și Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmbovița, împreună cu polițiști ai Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., efectuează 3 percheziții în județul Dâmbovița, la persoane bănuite de săvârșirea de înșelăciuni. Din cercetări a rezultat că, începând cu luna iunie a acestui an și până în prezent, persoanele bănuite ar fi săvârșit 3 infracțiuni de înșelăciune,prin ghicit, sau folosind memoria unei persoane decedate.  Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 3.500 de lei. 3 persoane vor fi conduse la audieri.La activități participă și jandarmi. Vom reveni cu amănunte!

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe