PERCHEZIȚII ÎN PUCIOASA! DOI TINERI AU FOST SĂLTAȚI DE MASCAȚI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

UPDATE: La data de 30 ianuarie a.c., tinerii din Pucioasa, bănuiți de comiterea mai multor furturi, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive. Față de aceștia  a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Polițiștii judiciariști din Pucioasa au efectuat 3 perchezitii domiciliare la două persoane bănuite de comiterea unor furturi din societăți comerciale, din locuințe și din auto, fapte comise în perioada 2018-2019, pe raza orașului dâmbovițean Pucioasa.
Au fost puse în executare două mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Poliției Orașului Pucioasa pentru audieri. În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor doi suspecți, un tânăr de 25 de ani și o tânără de 18 ani, ambiii din Pucioasa. Astăzi, cei doi vor fi duși în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul cauzat este estimat la 6000 lei și a fost recuperat în totalitate. La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Evenimente

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri