PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » PERCHEZIȚII ÎN TITU! SUNT VIZAȚI 11 TINERI, BĂNUIȚI DE PROXENETISM

PERCHEZIȚII ÎN TITU! SUNT VIZAȚI 11 TINERI, BĂNUIȚI DE PROXENETISM

de Andrei Oprescu
95 vizualizări

După o perioadă îndelungată de supraveghere și cercetare, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Răcari și Titu, au reușit să documenteze activitatea infracțională a 11 persoane care au determinat și înlesnit practicarea prostituției de către mai multe tinere în Marea Britanie și Germania, obținând sume de bani în cuantum de aproximativ 150.000 de lire sterline, activitatea infracțională desfășurându-se începând cu ianuarie 2016 până în prezent.

În cauză s-a reținut că autorii principali, membri ai aceleiași familii, ademenau tinere fete din mediul rural, prin metoda Lover Boy. După ce le promiteau că se căsătoresc cu ele, le determinau să practice prostituția, facilitându-le transportul către Marea Britanie și Germania. Odată ajunși aici, le asigurau cazarea și clienții, iar ulterior, perosanele vătămate remiteau sumele de bani proxeneților, fie direct, fie prin transfer bancar.

În aceatsă dimineață, procurorii și polițiștii au descins la locuințele autorilor, sitate în orașul Titu, urmând ca persoanele bănuite să fie conduse la sediul organelor judiciare în vederea audierii și dispunerii măsurilor care se impun.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe