PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PERCHEZIȚII LA ESCROCI

PERCHEZIȚII LA ESCROCI

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Polițiștii din Prahova au efectuat 27 de percheziții la locuințele unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 800.000 de lei, prin infracțiuni de înșelăciune, fals și uz de fals. 23 de persoane au fost aduse la audieri. Descinderile au fost realizate cu sprijinul Poliției Municipiului Ploiești, a luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale și al jandarmilor și au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Prahova au efectuat 27 de percheziții domiciliare în Ploiești, la persoane bănuite de înșelăciuni, fals și uz de fals,din cercetări reieșind că, prin intermediul unei societăți comerciale din oraș,cei în cauză ar fi indus în eroare reprezentanții unei agenții bancare, în vederea obținerii de credite. Astfel, aceștia au folosit înscrisuri falsificate, prin care atestau venituri nereale realizate de agenții economici la care pretindeau că sunt angajați, iar creditele obținute fraudulos pe numele agenților economici nu mai erau restituite unității bancare.
23 de de persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, iar oamenii legii au ridicat de la domiciliile acestora și sediile societăților comerciale documente contabile, documente și carduri bancare și au indisponibilizat diverse sume de bani în vederea recuperării prejudiciului. În acest moment suspecții sunt audiați și urmează ca anchetatorii să decida dacă se impune reținerea lor pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe