PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PERFORMANȚA SE PLĂTEȘTE… – VIDEO

PERFORMANȚA SE PLĂTEȘTE… – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Dupa felicitari, au venti si banii pentru elevii de zece de la evaluarea nationala sau de la bacalaureat! Chiar daca niciun judet din Regiunea Sud-Muntenia nu se poate lauda cu un loc in top patru pe tara, nu au dus lipsa de elevii care au facut anul acesta performanta. La evaluarea nationala, cele mai multe note de zece au fost in Arges, 8 cazuri, iar la examenul de bacalaureat in Dambovita, 7 elevi au luat nota maxima. Marti, au fost recompensati cu diplome si bani.
Daiana este una dintre elevele de zece de la evaluarea nationala. A studiat la Liceul de Arte Balasa din Targoviste si spune ca secretul pentru performanta obtinuta este pregatirea intensa. Marti, a fost premiata cu o diploma si o suma de bani, alaturi de alti 329 de elevi din intreaga tara, care au obtinut zece la evaluarea nationala sau la examenul de bacalureat.
Putin a lipsit ca Dambovita sa intre in top patru al judetelor din tara cu elevi de zece la examenul de bacalaureat, sapte elevi din judet obtinand nota maxima. Alte patru note de zece au fost obtinute la evaluarea nationala.

Cu elevi de performanta se lauda si alte judete din Regiunea Sud Muntenia. In Arges de exemplu, la evaluarea nationala opt elevi au obtinute nota zece, iar la examenuld e bacalaureat cinci.
Absolventii de bacalaureat de nota zece au primit cate 3000 de lei, iar cei de gimnaziu cate 2000 de lei. Cei mai multi stiu deja ce vor face cu banii. Isi vor plati o vacanta binemeritata.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe