PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PISTOLARUL A FOST REȚINUT – VIDEO

PISTOLARUL A FOST REȚINUT – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Pistolarul care a bagat groaza într-un carter din Targoviște dupa ce a ciuruit doua maisni de lux si-a petrecut noaptea in arestul politiei. Anchetatorii l-au dus in fata procurorilor cu propunere de arestare preventiva. Tanarul este cercetat penal pentru distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

Tanarul a fost prins miercuri dimineata. Se ascundea in locuinta unor prieteni din Targoviste. Complicele sau a fost saltat de politisti direct dupa strada. Dupa audieri, acesta a fost lasat in libertate. Nu si amicul sau care a ciuruit cu un pistol doua masini de lux. Pistolarul nu si-a recunoscut fapta la audieri.

Politsitii l-au retinut pe baza de ordonanta de retinere pentru 24 de ore. Noaptea si-a petrecut-o in arestul politiei. Astazi a fost dus cu propunere de arestare preventiva in fata procurorilor si cel mai probabil va fi cercetat sub control judiciar.

 

Mihai Eremia

Eugen Bănescu

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe