PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PLANURI CONCRETE PENTRU RÂU ALB

PLANURI CONCRETE PENTRU RÂU ALB

de Mditv
11 vizualizări

Un consilier local din comuna dâmboviţeană Râu Alb îşi propune să schimbe faţa localităţii în care care s-a născut şi trăieşte. Tudor Constantin este candidat al Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar şi vine cu planuri concrete pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trai ale locanicilor. Printre priorităţi se numără modenizarea drumurilor, extinderea iluminatului public, precum şi darea în folosinţă gratuită a bazei sportive.

Tudor Constantin s-a născut în anul 1948 în comuna Râu Alb. Provine dintr-o familie numerosă cu şase copii. A absolvit şcoala generală din aceeaşi comună, urmând şcoala profesională la grupul Şcolar Petrol Chimie din Câmpina. După terminarea şcolii profesionale a lucrat ca electrician. Studiile liceale le-a finalizat la liceul Gricore Alexandrescu din Târgovişte. Pe parcursul anului 1970 a început electrificarea Comunei Râu Alb. Din anul 2012 până în prezent este consilier local al Comunei Râu Alb. Este căsătorit şi are doi copii. Vine cu proiecte concrete pentru modernizarea comunei Rau Alb, considerând că prioritatea este infrastructura rutieră. Dumurile comunale trebuie pietruite, iar şanţurile betonate. De asemenea, cadidatul PNL la funcţia de primar susţine că se va ocupa de extinderea iluminatului public în toate zonele comunei, precum şi de finalizarea lucrărilor la reţeaua de alimentare cu apă. Tot printre prioritîţi se află şi reamenajarea şi ecologizarea pârâului Râul Alb, pentru a împiedica erodarea malurilor acestuia, constuirea de poduri şi podeţe în punctele Valea Stâlpului, Aninii Ologului, Prici cu ajutorul banilor europeni pentru dezvoltare rurală şi de mediu.

Tudor Constantin îşi doreşte să poată pune la dispoziţia tinerilor în mod gratuit baza sportivă şi să reabiliteze centrul administrativ şi cultural al comunei, aflat într-o stare deplorabilă. După renovarea căminului cultural şi modernizarea clădirii “Rociu”, va fi recompartimentat astfel încât să poată fi folosit cu altă destinaţie: primărie, cabinet stomatologic sau farmacie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe