PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PLĂTESC PENTRU NERESPECTAREA LEGII – VIDEO

PLĂTESC PENTRU NERESPECTAREA LEGII – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Actiune de amploare a politistilor rutieri in Dambovita! Vizati au fost taximetristii, pietonii care traverseaza neregulamentar strada si soferii care nu folosesc centura de siguranta in timpul conducerii unui autoturism. A plouat cu amenzi dupa aceste actiuni. Desi politistii au fost foarte vizibili in strada, cei care incalca legea nu s-au grabit sa o respecte, iar acum culeg roadele….amenzi peste amenzi.

In momentul cand au fost luati la intrebari de politisti pentru stationarea neregulamentara, taximetristii s-au plans de lipsa locurilor special amenajate pentru taximetre. Aceasta situatie a fost regasita in special pe strada Tudor Vladimirescu din Targoviste. Taximetristii n-au scapat de amenzi.

In vizorul politistilor au fost si pietonii care traverseaza neregulamentar strada. Sanctiunile au venit pe banta rulanta. Indisciplina pietonala reprezinta una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere la nivel judetean si national.

Actiunile politistilor rutieri pentru depistarea celor care nu respecta legea vor continua si in zilele urmatoare in Targoviste.

 

Valentin Popescu

Eduard Găiseanu

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe