PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PLOAIA ȘI INUNDAȚIA – VIDEO

PLOAIA ȘI INUNDAȚIA – VIDEO

de admin
5 vizualizări

De fiecare data cand ploua in Targoviste, baltile pun stapanire pe multe cartiere, asa ca oamenii au nevoie de cizme de cauciuc pentru a trece prin apa, care de multe ori ajunge pana la scara blocului. Situatia nu este mai buna nici pe arterele principalele. Autoturismele fac valuri pe sosea, iar pietonii abia reusesc sa treaca cu bine de baltile formate la treceri. Cosmarul se repeta de fiecare data cand se inregistreaza precipitatii si totul pentru ca sistemul de canalizare nu face fata niciodata. Daca ar ploua serios zile intregi in Targoviste, oamenii ar avea nevoie de barci!
In acest cartier din Targoviste, de fiecare data cand ploua, strada se inunda. De multe ori apa intra chiar in scarile de bloc. Oamenii nu au nicio sansa sa scape de balti fara sa se ude, decat daca folosesc cizme de cauciuc. De vina pentru inundatii este sistemul de canalizare, care nu poate capta apa, chiar daca nu este o cantitate uriasa.
Situatia nu este insa mai buna nici pe arterele principale din Targoviste. Pe acest bulevard s-au format balti uriase, iar autoturisme fac valuri de fiecare data cand le traverseaza. Mai rau este ca din cauza apei de pe carosabil, soferii nu mai pot ocoli gropile, inundate si ele si risca sa isi distruga masinile.
Neplacerile vremii nu i-au ocolit nici pe trecatori. Pentru a putea traversa strada in siguranta, pe zebra, oamenii trebuie intai sa se lupte cu baltile uriase. Iar meteorologii nu au vesti prea bune. Ploile nu ne vor ocoli nici in zilele urmatoare.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe