PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PLOILE CONTINUĂ

PLOILE CONTINUĂ

de Andrei Oprescu
60 vizualizări

ANM A PRELUNGIT AVERTIZĂRILE METEO

Cap video:

Meteorologii ne avertizeaza ca ploile vor continua. Pana miercuri, seara, ANM a emis o informare de instabilitate atmosferică, valabila pentru toata tara. In urma averselor cazute luni seara , hdrologii au emis atentionari de innundatii.

Off:

ANM a emis o informare de instabilitatea atmosferică valabilă pentru toată țara, până miercuri 21 iulie la ora 22.00. Astfel, mai ales după-amiaza și seara, local în zona de munte precum și în nord-estul, centrul și sud-estul țării, vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20…30 l/mp și izolat 40…45 l/mp.

Harta

Grafic

INFORMARE METEO

Fenomene vizate : instabilitate atmosferica

Valabilitate: 21 iulie, ora 03:00 – 21 iulie, ora 22:00

Cantități de apă: local 20…30 l/mp și izolat 40…45 l/mp

Zone afectate : toata țara

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării ,marti dimineata Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, a lansat un cod portocaliu de inundații avertizând că se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici. De asemenea, vor fi efecte severe de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale Cotelor de inundaţie pe râurile mici din bazinele superioare hidrografice Argeş şi Dâmboviţa.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe