PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PNL DÂMBOVIŢA A LANSAT CANDIDAŢII PENTRU ZONA DE NORD

PNL DÂMBOVIŢA A LANSAT CANDIDAŢII PENTRU ZONA DE NORD

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

În prezenţa a sute de oameni, Partidul Naţional Liberal Dâmboviţa şi-a anunţat candidaţii la fotoliul de primar pentru zona de nord a judeţului. Evenimentul a fost organizat în Casa de Cultură a oraşului Fieni, într-o sală plină şi o atmosferă pozitivă. Lansarea cadidaţilor s-a făcut în prezenta copreşedinţilor PNL Dâmboviţa Dumitru Miculescu şi Iulian Vladu, precum şi a deputaţilor Virgil Guran şi Vasile Horga. Ceremonia a debutat cu intonarea imnului PNL ”Verde înrourat”.

După prezentarea cadidaţilor pentru localităţile Fieni, Iedera, Moroieni, Moţăieni, Pietroşiţa, Runcu, Valea Lungă şi Vârfuri , copreşedintele PNL Dâmboviţa, Dumitru Miculescu a vorbit despre Partidul Naţional Liberal care a devenit o forţă la acest moment în Dâmboviţa. Si despre picătura care a umplut paharul şi l-a determinat să intre în politică. “De un an de zile văd ce se întâmplă în Dâmboviţa. Aici am investit, am copiii, am nepoţii, de aici sunt eu. Am zis că nu trebuie să fiu spectator. Trebuie să oprim jaful care este la ora aceasta”, a decalarat copreşedintele PNL Dâmboviţa, Dumitru Miculescu.

Despre forţa Partidului Naţional Liberal în judeţul Dâmboviţa şi convingerea că vor recâştiga mandatele de primari cu spijinul PNL au vorbit şi Constantin Iordan, candidatul la fotoliul de edil al comunei Moroieni, precum şi Adriean Budoiu, candidatul propus pentru primăria oraşului Fieni.

Candidaţii PNL Dâmboviţa pentru funcţia de primar în zona de nord a judeţului sunt:

Primăria Fieni- Adiean Budoiu

Primăria Iedera- Stoica Cristian

Primăria Moroieni- Iordan Constantin

Primăria Moţăieni- Florin Iordache

Primăria Pietroşiţa- Gabriel Şerbanescu

Primăria Runcu – Iulian Teodorescu

Primăria Valea Lungă – Vasile Eusebiu

Primăria Vârfuri- Petre Iuga

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe