PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PNL DÂMBOVIȚA ȘI-A LANSAT CANDIDAȚII PENTRU COLEGIUL GĂEȘTI

PNL DÂMBOVIȚA ȘI-A LANSAT CANDIDAȚII PENTRU COLEGIUL GĂEȘTI

de Mditv
39 vizualizări

Partidul Național Liberal și-a lansat candidații pentru Colegiul Găești. Parcul central al orașului Găești a fost plin de susținătorii partidului. Liberalii și -au prezentat obiectivele în fața susținătorilor și au declarat că doresc să aducă o schimbare în județul Dâmbovița.

Liberalii au prezentat susținătorilor echipa prin care doresc sa câștige alegerile locale. Oamenii au venit în număr mare în parcul central al orașului Găești să își susțină candidații pentru alegerile locale din 5 iunie. Pentru colegiul Găești, Partidul Național Liberal a lansat 17 candidați.

Copreședintele PNL Dâmbovița Dumitru Miculescu, alături de echipa colegiului Găești, își propune să aducă județul Dâmbovița în rândul județelor fruntașe ale țării. Infrastructura este unul dintre principalele proiecte pe care copreședintele PNL Dâmbovița și-l propune să îl dezvolte.Partidul Național Liberal susține că își dorește o dezvoltare a județului Dâmbovița prin combaterea șomajului și a sărăciei și prin crearea locurilor de muncă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe