PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PNL TÂRGOVIȘTE, GEST DIN SUFLET

PNL TÂRGOVIȘTE, GEST DIN SUFLET

de Mditv
9 vizualizări

Organizația Municipală a Partidului Național Liberal a făcut un gest din suflet în preajma sărbătorii Învierii Domnului. Încărcați cu daruri și bunătăți, liberalii au vizitat Centrul Social Sfânta Elena din Târgoviște și un centru pentru copiii aflați în plasament. Bătrânii, dar și copiii au fost încântați, mai ales că pe unii dintre ei familiile i-au uitat și au nevoie de atenția și căldura celor din jur. Ciprian Prisăcaru, președintele PNL Târgoviște le-a adresat un mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale.

Bătrânii din centrul social Sfânta Elena din Târgoviște au primit vizita echipei PNL Târgoviște chiar în Joia Mare. Liberalii le-au adus cadouri și au ținut să le fie aproape în perioada sărbătorilor Pascale. Vizita PNL Târgoviște le-a adus bucurie și le-a luminat chipurile brăzdate de greutăți și boli.

Liberalii i-au vizitat și pe copiii dintr-un centru de plasament din Târgoviște, cei 53 de beneficiari fiind în grija unei asociații pentru protecția copiilor. Și pentru aceștia echipa PNL Târgoviște a pregătit cadouri și le-au transmis un mesaj.

Copiii au fost încântați de vizită. În centru aceștia primesc găzduire, hrană și au toate condițiile pentru a putea învăța. Ba chiar fac performanță.

Gestul făcut de PNL Târgoviște nu este singular, iar liberalii au încercat să ajungă zilele acestea la toți cei care au nevoie de sprijinul semenilor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe