PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POLIȚISTA SEXY, POZE „DEOCHEATE” PE NET! VEZI CUM ARATĂ “BOMBA SEXY” DE LA POLIȚIA DÂMBOVIȚA – VIDEO!

POLIȚISTA SEXY, POZE „DEOCHEATE” PE NET! VEZI CUM ARATĂ “BOMBA SEXY” DE LA POLIȚIA DÂMBOVIȚA – VIDEO!

de Andrei Oprescu
1861 vizualizări

Polițiștii din Dâmbovița au cu ce se lăuda! De astăzi au o colegă nouă, care , cu siguranță, va face infractorii să tremure, dar nu numai de frică. Sabina Grațiela Popa a fost încadrată din sursă externă pe un post de agent de ordine publică la Poliția orașului Pucioasa. Este o tânără “focoasă”, cu perspective,  fost model  și fost om de afaceri (probabil fără prea mult succes, de vreme ce a fost nevoită să se angajeze în Poliție). Tânăra polițistă a uitat însă că în Poliție nu-i ca pe scenă sau ca în afaceri. Aici trebuie să respecți un anumit regulament și să ai o conduită demnă chiar și în viața privată. Departe de noi să spunem că duduia ar duce lipsă de astfel de calități, însă o sfătuim să-și revizuiască fotografiile de pe rețelele de socializare, pentru că unele sunt nepotrivite cu noua meserie, însă cu siguranță atrag privirile multor bărbați.Măcar să-și ascundă puțin tatuajul!  Îi urăm succes agentei sexy!

sursa foto: facebook.com

UPDATE: Sabina Grațiela Popa a ținut cont de sfaturile jurnaliștilor și a luat prima măsură! Și-a dezactivat contul de Facebook! Bravo, Grațiela!

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe