PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POLIȚIȘTII DIN DÂMBOVIȚA, “MOȘ CRĂCIUN” PENTRU MAI MULȚI COPII SĂRMANI

POLIȚIȘTII DIN DÂMBOVIȚA, “MOȘ CRĂCIUN” PENTRU MAI MULȚI COPII SĂRMANI

de Andrei Oprescu
21 vizualizări

Mai mulți polițiști din Titu și Pucioasa au ținut să aducă un strop de fericire în familii greu încercate de soartă. Polițiștii din Titu au mers acasă la o femeie din Sălcioara, care după moartea soțului, crește singură opt îngerași.

Condițiile în care trăiesc sunt greu de descris în cuvinte, însă femeia își crește cu dragoste copiii, chiar dacă nu le poate oferi prea multe, din cauza lipsei banilor.

Polițiști au mers la ei încărați cu daruri. Le-au dus micuților, lemne pentru foc, alimente, hainuțe, dulciuri,multe jucării, dar și o importantă sumă de bani. Prin gestul lor, oamenii legii au reușit să le facă sărbătorile mai frumoase celor 8 îngerași și să le readucă în suflet speranța unui trai mai bun.
De un Crăciun mai fericit a avut parte și Georgian, un băiețel de numai 11 ani, din Bezdead, căruia soarta nu i-a oferit un drum în viața prea frumos.

Abandonat de tată, Georgian este crescut de mama sa, o femeie bolnavă, care muncește cu ziua pentru a-l îngriji pe Georgian. Trăiesc într-o casă dărăpănată din Bezdead, locuință pusă la dispoziție din milă de către o familie din localitate. Câțiva polițiști din Pucioasa, împreună cu alți tineri cu suflet, au strâns mână de ala mână și au reușit să-i aducă lui Georgian zâmbetul pe buze, acum, de sărbători. Agenții au mers la Georgian încărcați cu daruri, i-au făcut bradul pentru Crăciun, i-au cumpărat haine și jucării.

Georgian are acum și un frigider, dăruit de polițiști, dar și lemne pentru foc pentru iarnă. Georgian este de acum prietenul polițiștilor din Pucioasa, care i-au promis că se poate baza pe ei ori de câte ori este nevoie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe