PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POMPIERII DÂMBOVIȚENI PE PODIUMUL COMPETIȚIEI NAȚIONALE DE DESCARCERARE

POMPIERII DÂMBOVIȚENI PE PODIUMUL COMPETIȚIEI NAȚIONALE DE DESCARCERARE

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Lotul I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa a obţinut locul III la faza naţională a Competiţiei Naționale de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat.
Şi în acest an, echipa reprezentativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa a reuşit să facă o figură frumoasă la faza naţională a Competiţiei Naționale de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat, desfăşurată în perioada 19 – 21 septembrie, în oraşul Mioveni (jud.Argeş).
Pompierii dâmboviţeni au ocupat un onorant loc III la proba „Descarcerarea din autovehicule”, dovedind încă o dată că sunt printre cei mai buni din ţară, adevăraţi profesionişti în “arta descarcerării”.
Componenţa lotului dâmboviţean a fost următoarea:
– şeful lotului: Lt.col. Matei Florin;
– antrenor: Slt. Pisău Ion;
– concurenţi: plt.adj. Măntescu Eugen, plt.adj. Gheorghe Bogdan, plt.adj. Dumitrache Giorgian, plt.adj. Guran Cătălin, plt.maj. Costache Marius, plt.maj. Păun Valentin, plt.maj. Măruţă Alexandru, sg.maj. Moga Aurelian.
Ne mândrim cu colegii noştri, felicitându-i şi urându-le succes în competiţiile viitoare.” transmite conducerea ISU Dâmbovița

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe