PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POMPIERII ȘI POLIȚIȘTII, AJUTOARELE LUI MOȘ NICOLAE

POMPIERII ȘI POLIȚIȘTII, AJUTOARELE LUI MOȘ NICOLAE

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Polițiștii și pompierii au luat în serios rolul de ajutoare ale lui Moș Nicolae. Aceștia le-au oferit o seară magică micuților care îl așteptau pe moșul darnic. Polițiștii au poposit la Breaza la un centru de plasament și acasa la o fetiță din Breaza. Pompierii argeșeni au mers la trei frățiori care i-au impresionat în timpul unei misiuni.
Polițiștii din Breaza au mers mai întâi în vizită la Centrul de Plasament Breaza, unde Moș Nicolae – polițistul a oferit dulciuri și fructe celor 45 de copii cuminți. Aceștia i-au răsplătit pe oamenii legii cu un moment muzical.
Oamenii legii au poposit și la o fetiță de 9 ani din Breaza. Aici, familia fetiței a primit de la politisti lemne de foc pentru încălzirea locuinței, iar fetița și cei doi frățiori au primit cadou dulciuri și alimente. Toate aceste daruri au fost achiziționate din contribuțiile benevole ale polițiștilor din Breaza.
În Argeș, în așteptarea lui Moș Nicolae, copiii au primit vizita neașteptată a pompierilor. Pompierii Detașamentului de Pompieri Pitești și-au dorit foarte mult să întoarcă gestul unor copii care, pe timpul unei misiuni desfășurate în municipiul Pitești, acum o lună de zile, au realizat niște desene prin care și-au arătat admirația față de salvatori. Desenele le-au fost dăruite membrilor echipajului, care au fost extrem de emoționați de gestul copiilor.În ajun de Moș Nicolae, pompierii le-au făcut o vizită Mariei și fraților ei (Antonia și Alex), cărora le-au dăruit obiecte care să le amintească mereu de cei pe care îi prețuiesc.
Salvatorii i-au invitat apoi pe copii la o plimbare cu autospeciala de pompieri.
Copiii au fost foarte încântați de experiență.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe