PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POȘTAȘII, ÎN GREVĂ JAPONEZĂ – VIDEO

POȘTAȘII, ÎN GREVĂ JAPONEZĂ – VIDEO

de admin
11 vizualizări

Nemultumiti de salariile mici pe care le primesc, postasii au intrat in greva japoneza. Angajatii Postei au venit la serviciu, dar au purtat banderole, in semn de protest. Ei cer demisia conducerii companiei si ameninta ca nu vor renunta la proteste pana cand revendicarile lor nu vor fi solutionate, fiind dispusi si sa intre in greva foamei.
Greva japoneza a fost declansata de postasi in intreaga tara. Chiar daca nu au intrerupt lucrul, angajatii au aratat ca sunt dispusi sa lupte pentru revendicarile lor.
Actiunile de protest au fost declansate saptamana trecuta, cu pichete in Bucuresti si un miting la care au participat 4000 de angajati. Dupa greva japoneza, postasii ameninta cu noi pichete la prefecturi si la sediul Companiei nationale, iar daca pana pe 19 mai, revendicarile lor nu vor fi solutionate, unii ameninta ca vor intra in greva foamei. Sindicalistii cer salarii mai mari cu 20%, pentru ca nu au mai vazut o majorare din 2008, deblocarea a circa 1500 de posturi vacante in sistem, motivand ca nu mai fac fata volumului mare de munca, dar si demisia conducerii companiei.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

https://www.youtube.com/watch?v=4pmB7zsXU4w

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe