PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PREA SCUMPE PENTRU BUZUNARELE LOR – VIDEO

PREA SCUMPE PENTRU BUZUNARELE LOR – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Apartamentele ANL nu se vand, desi pretul lor a scazut cu 85 de euro metrul patrat in vara anului trecut. Se pare ca pretul este inca mare pentru damboviteni. Din vara si pana acum au fost vandute doar sase aparatamente ANL in municipiu. Oamenii asteapta o noua reducere a preturilor si anul acesta.
In august 2013 pretul pe metrul patrat al unei locuinte ANL a scazut de la 411 euro la 326 de euro. Noua valoare a fost mai accesibila pentru buzunarele chiriasilor care au cumparat, din vara si pana acum, sase aparatamente. Numarul este totusi mic fata de cel asteptat de autoritati.
Daca preturile ar scadea, vanzarea apartamentelor ANL ar putea creste simtitor, iar piata imobiliara ar avea un alt suflu, spun autoritatile locale.
Sumele obtinute din vanzarile de locuinte ANL sunt utilizate pentru constructia altora in cadrul aceluiasi proiect. In fiecare an, pretul pe metrul patrat a suferit modificari. Oamenii asteapta o noua ieftinire si anul acesta.

Valentin Popescu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe