PREFECTUL CAPITALEI VA FI DEMIS

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat faptul că în Bucureşti nu a existat un plan coerent pentru astfel de situaţii, apreciind că atitutdinea prefectului Gheorghe Cojanu nu poate rămâne fără urmări.

Tot mai multe surse politice anunta ca premierul Ludovic Orban il va demite pe actualul prefect al capitalei. In locul sau ar urma sa fie numit Traian Berbeceanu, actualul sef de cabinet la Ministrului de Interne. Bâlbâielile de ocmunicare la Prefectura Bucureşti au continuat. Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei anunţa la luni ora 17:00 că se va suspenda activitatea didactica pentru toate unităţile de invatamant, inclusiv crese si after school-uri. Toate cursurile se vor desfășura în regim online. În jurul orei 21:00, acelaşi purtător de cuvânt al Prefecturii Bucureşti a declarat că, de fapt, creşele şi after school-urile rămân în continuare deschise.

„A fost o eroare materială, s-a făcut o indreptare”, a precizat prefectul Stancu-Țipișcă Mariana.

: De luni, in Bucureşti purtarea măștii de protecţie este obligatorie în toate spaţiile deschise, publice şi în interior. Şcolile îşi vor desfăşura activitatea în scenariul roşu – în sistem online. Toate activităţile desfăşurate în spaţii închise, în restaurante, în cafenele, în săli de cinematografe, în săli de spactacole sau jocuri de noroc sunt interzise.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri