PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PREZENŢĂ STRANIE LA GĂEŞTI

PREZENŢĂ STRANIE LA GĂEŞTI

de Andrei Oprescu
225 vizualizări

 

Prezenţă stranie pe DN 7, în oraşul dâmboviţean Găeşti! Un urs a fost surprins de un şofer, alergând de-a lungul Drumului Naţional. Nimeni nu îşi explică cum a ajuns animalul sălbatic în oraş, mai ales că nu sunt păduri populate cu urşi în apropiere. Semnalul a fost dat prin apel la 112, sâmbătă noaptea, când ursul a fost văzut în apropierea unui liceu. Acum, vânătorii şi pădurarii sunt pe urmele lui şi încearcă să-l îndepărteze din zona urbană.

Ursul a fost filmat de un şofer pe DN 7, iar imaginile au confirmat semnalul primit prin apel 112. Ciudată este, însă, prezenţa animalului sălbatic în zona citadină. Reprezentanţii AJVPS Dâmboviţa spun că, în primă fază, au crezut că este vorba despre o glumă, pentru că părea imposibil ca în Găeşti să ajungă un urs.

Personalul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Dâmboviţa au pornit pe urmele ursului de sâmbătă noaptea, de când s-a dat alarma. Se pare că animalul a mers către Crângurile şi a ajuns şi în Valea Caselor.

Prezenţa ursului în zona citadină poate indica şi faptul că animalul nu este sănătos, pentru că, în mod normal, salbăticiunile nu pătrund în oraşe. De asemenea, nu este exclusă nici ipoteza conform căreia ursul să fi fost deţinut de un localnic în mod ilegal şi să fi scăpat pe străzi. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe