PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRIMA EDIȚIE “TÂRGOVIȘTE TRIATLON”

PRIMA EDIȚIE „TÂRGOVIȘTE TRIATLON”

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Primăria municipiului Târgoviște, prin Direcția Complex Turistic de Natație vă invită la mișcare. Duminică, începând cu ora 10:00 se da startul primei ediții Târgoviște Triatlon. Concurenții vor avea de trecut trei probe: viteză, rezistență și aruncarea mingii de oină. Înscrierile se fac duminică la complex, începând cu ora 09:00. La final toți participanții vor fi premiați.

Primăria Municipiului Târgoviște, prin Directia Complex Turistic de Natație continuă promovarea unui stil de viață sănătos prin mișcare. Duminică se va desfășura prima ediție Târgoviște Triatlon , în incinta complexului. Evenimentul va debuta la ora 09.00 cu înscrierile participanților, iar competiția se va desfășura în intervalul 10.00-13.00. Concurenții vor avea de trecut trei probe viteză (50 m), rezistență (600 m, 800 m) și aruncarea mingii de oină. Se va concura pe categorii de vârstă: 9 ani și mai mici, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, peste 18 ani (masculin și feminin).

Eleva Desdemonei Banu Ionescu de la Clubul Sportiv Târgoviște, Diana Ivăncescu, vă invită la o porție de mișcare. Diana Ivăncescu este sportivul dambovitean al anului 2017.

Toți participanții de la Târgoviște Triatlon vor fi premiați. Punctează primii 10 clasați la fiecare probă. Se calculează punctajul pe probe și se realizează clasamentul final.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe