PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » PRIMĂRIA MOROENI SUSȚINE PERFOMANȚA ÎN EDUCAȚIE ! ELEVII OLIMPICI ȘI PROFESORII LOR, AU PRIMIT PREMII ȘI DIPLOME DE MERIT – VIDEO!

PRIMĂRIA MOROENI SUSȚINE PERFOMANȚA ÎN EDUCAȚIE ! ELEVII OLIMPICI ȘI PROFESORII LOR, AU PRIMIT PREMII ȘI DIPLOME DE MERIT – VIDEO!

de Andrei Oprescu
57 vizualizări

Primăria comunei dâmbovițene Moroeni continuă să sprijine educația , dar mai ales performanța în educație. Deși mulți primari au renunțat la organizarea unor astfel de evenimente, din cauza pandemiei,  primarul Mihai Laurențiu Moraru a făcut tot posibilul ca să nu încheie acet an, fără a premia elevii cu rezultate deosebite la învățătură. Este vorba despre elevii care au câștigat diferite premii la olimpiadele organizate în acet an. Nu doar elevii au fost premiați, ci și profesorii care i-au îndrumat. Atât elevii, cât și profesorii lor au primit diplome de merit și diverse premii oferite de către primărie, cu ajutorul sponsorilor.  Putem spune că la Moroeni a devenit deja tradiție ca primăria să arate că spijină total învățământul și educația, pentru că și în anii trecuți au fost premiați elevii conștiincioși. În acet an, evenimentul a fost organizat în sediul primăriei, aici fiind prezenți elevii premiați, profesoarele lor și părinții. Momentul a fost unul deosebit și emoționant. Edilul Mihai Laurențiu Moraru le-a dezvăluit elevilor un proiect pe care intenționează să-l implementeze în comună, cu elevii buni la învățătură. Moraru le-a spus copiilor că, de la anul, fiecare copil va fi primar pentru o zi!

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe