PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Primaria Targoviste reactioneaza – VIDEO

Primaria Targoviste reactioneaza – VIDEO

de admin
29 vizualizări

Asa nu se mai poate, spun edilii targovisteni, ce au vorbit despre comertul en-gross din Piata 1 Mai , din localitate. Vrem sa asiguram un comert civilizat si totodata sa salubrizam zona, mai spun reprezentantii Executivului. Administratia locala vrea ca in locul boxelor demolate, in cea mai mare piata din oras, sa realizeze o parcare si sa mareasca partea carosabila din zona.
En gross-istii din Piata “1 Mai” nu mai aveau contract de inchiriere, pentru spatiile pe care, de la inceputul anului, le ocupau ilegal, spun reprezentantii administratiei locale targovistene. Totodata, acestia au fost informati cu privire la decizia de demolare a boxelor, pentru ca, in zona, s-a aprobat deja constructia unei parcari si marirea partii carosabile de tranzit, intre doua dintre arterele importante ale orasului.
En-gross-istii, ce ocupau spatii de comercializare in Piata “1 Mai”, vor fi mutati in zona Bazei de Agrement a orasului, unde au fost deja amenajate boxe asemanatoare cu cele din Piata “1 Mai”. Contractele de inchiriere vor fi pentru cate 1 luna, iar cererile pot fi depuse la D.A.P.P. Targoviste.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe