PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRIMARII AU VOCAȚIA TRĂDĂRII – VIDEO

PRIMARII AU VOCAȚIA TRĂDĂRII – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Trecerea unor primari damboviteni ai Partidului Democrat Liberali in barca puterii nu i-a surprins foarte mult pe actualii lideri ai partidului. Cum bine zice, prim-vicepresedintele organizatiei judetene, Marin Antonescu, multi dintre edili nu au facut decat sa se intoarca la prima dragoste politica, respectiv PSD. Sunt personaje carora nu le place sa stea departe de putere sau de reprezentantii acestora.
De la localele din vara lui 2012 si pana la momentul actual, mai bine de jumatate dintre alesii pedelistilor s-au transformat in sustinatori si simpatizanti ai altor formatiuni politice. Cei mai multi s-au indreptat spre social-democrati, dar sunt si cativa care au devenit liberali. Un astfel de primar este cel de la Poiana care a anuntat ca se da peste cap sa sporeasca zestrea electorala a PSD, astfel incat sa atinga pragul de 70%. Ce spune Marin Antonescu despre acest primar PDL-isto-PSD-ist? Bineinteles, nu cuvinte de lauda.

https://www.youtube.com/watch?v=AxKgc6RWMkg

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe