PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRIMARUL COMUNEI VÂRFURI, GĂSIT INCOMPATIBIL DE A.N.I.

PRIMARUL COMUNEI VÂRFURI, GĂSIT INCOMPATIBIL DE A.N.I.

de Andrei Oprescu
25 vizualizări

Petru Iuga, primarul comunei dâmbovițene Vârfuri a fost găsit incompatibil de către Agenția Națională de Integritate. Inspectorii A.N.I. susțin că în perioada 22 iunie 2012 – 29 iunie 2014, Petru Iuga a deținut simultan funcția de primar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Școlii Gimaziale Vârfuri, încălcând astfel dispozițiile art 87, alin(1), litera d, din legea 161/2003.

Agenția Națională de Integritate a anunțat că și Ilie Dinu, fost primar al orașului Titu, s-a aflat în stare de incompatibilitate, în perioada 29 octombrie 2009 – 8 septembrie 2011, când Dinu a deținut simultan funcția de primar și funcțiile de reprezentant delegat al Primăriei și reprezentant al Conisliului de Administrație al Grupului Școlar „Goga Ionescu”. De asemenea, în perioada 18 iunie 2008-29 iunie 2009, Ilie Dinu a deținut simultan funcția de primar și cea de administrator al SC GOSPO FLORO TITU SA.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe