PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRIMARUL TARGOVISTEI, ANUNT DE ULTIMA ORA! DE CE BENEFICII SE VOR BUCURA ELEVII!

PRIMARUL TARGOVISTEI, ANUNT DE ULTIMA ORA! DE CE BENEFICII SE VOR BUCURA ELEVII!

de Moise Razvan
317 vizualizări

Un prim contract, încheiat în baza parteneriatului dintre Primăria Municipiului Târgoviște, ASO CROMSTEEL S.A. și Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu”, vizează formarea profesională a 26 de elevi în domeniul de pregătire profesională „MECANICĂ”, calificarea „operator la mașini cu comandă numerică” și formarea profesională a 26 de elevi, în domeniul de pregătire profesională „MECANICĂ”, calificarea „mecanic utilaje și instalații în industrie”.

Cel de-al doilea contract, încheiat în baza parteneriatului dintre Primăria Municipiului Târgoviște, SC NIMET SRL și Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu”, vizează formarea profesională a 30 de elevi în domeniul de pregătire profesională „MECANICĂ”, calificarea „operator la mașini cu comandă numerică”.

Elevii vor beneficia de bursă lunară precum si de alte forme de sprijin material din partea companiilor amintite, urmănd să ia o opțiune serioasă în vederea angajării după absolvire.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe