PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRIMEAU DROGURI PRIN CURIERAT – VIDEO DE LA FLAGRANT

PRIMEAU DROGURI PRIN CURIERAT – VIDEO DE LA FLAGRANT

de Andrei Oprescu
19 vizualizări

Doi prahoveni au ajuns după gratii, după ce procurorii antimafia i-au prins în flagrant în timp ce ridicau de la curier un colet cu peste trei kilograme de droguri. La percheziția autoturismului cu care cei doi venise să ridice cannabisul, procurorii DIICOT au găsit un cântar electronic, un grinder metalic și maimulte resturi de țigarete confecționate artizanal.
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a celor doi inculpati, pentru săvârșirea de infracțiuni de trafic de droguri de risc și introducere în țară de droguri de risc, fără drept. În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada iulie – noiembrie 2019, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpații au introdus în țară cantități importante de canabis, în vederea comercializării acestora către diferite persoane.
Procurorii au avut informatia ca la data de 21.11.2019, inculpatul N.G.D. urma să primească, prin intermediul unei firme de curierat, un colet, expediat din Spania, în care era disimulată cantitatea de 3,6 kg de canabis. În acest sens, anchetatorii au procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a acestuia, în timp ce ridica respectivul colet de la șoferul firmei de curierat. Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismelor celor doi inculpați au fost identificate un grinder metalic ce prezenta urme de materie vegetală, un cântar electronic, 30 de resturi de țigarete confecționate artizanal, două telefoane mobile, dar și suma de 1900 lei. Totodată, în coletul ce urma să fie expediat de către inculpate a fost depistată suma de 2550 de euro, ce reprezenta contravaloarea drogurilor și care a fost ridicată în vederea instituirii de măsuri asiguratorii. Magistrații Tribunalului Prahova au dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile si daca vor fi gasiti vinovati risca sa ramana dupa gratii ani grei.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe