PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRIMII PAȘI ÎN TELEVIZIUNE

PRIMII PAȘI ÎN TELEVIZIUNE

de Mditv
27 vizualizări

Visează să devină prezentatori de ştiri, ştiri sportive, meteo, realizatori de emisiuni, să meargă pe teren sau să filmeze cele mai importante evenimente. Aceste lucruri ne spun în fiecare zi elevii dâmboviţeni care vizitează sediul televiziunii MDI pentru a vedea şi activitatea din spatele camerelor de filmat. Echipa MDI TV şi MDI FM le-a prezentat noţiunile de bază, iar cei mici au pus întrebări, ba chiar au jucat diferite roluri.

Foarte încântaţi de ideea de a lucra în televiziune elevii au vrut să arate că pot fi la fel de buni ca prezentatorii cu experienţă.

Copiii au aşteptat nerăbdători să vadă toate platourile de filmare şi mulţi dintre ei au spus că le-ar plăcea să lucreze în televiziune. Elevilor nu le-a scăpat niciun colţ al sediului MDI nestudiat, iar toţi membrii echipei s-au transformat în pedagogi. Copiii au intrat în rolurile reporterilor, ale prezentatorilor, au făcut poze pe platourile de filmare, însă cel mai mult s-au distrat la radio.

Cei mai încantaţi au fost prichindeii de grădiniţă.

Preşcolarii au pregătit câteva momente speciale pentru echipa MDI.

Şi astfel, elevii de la Şcola Coresi şi Colegiul Naţional Constantin Carabela, precum şi prichindeii de la Grădiniţa Nr.13, au descoperit tainele televiziunii şi ale radioului, în cea de-a treia zi din săptămâna în care se desfăşoară programul Şcoala Altfel, să ştii mai multe, să fii mai bun. La final au primit diplome pentru curajul primilor paşi în televiziune.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe