PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRINCIPELE RADU A VIZITAT FOSTA CETATE DE SCAUN

PRINCIPELE RADU A VIZITAT FOSTA CETATE DE SCAUN

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Alteța sa regală principele Radu de România a fost prezent în municipiul Târgoviște în cadrul unor evenimente care doresc să mulțumească poporului român pentru iubirea și fidelitatea arătată față de coroană. Pe data de 10 mai se împlinesc 150 de ani de la sosirea regelui Carol I în România iar Casa Regală a decis să marcheze acest eveniment prin vizita alteței sale regale la veche cetate de scaun.

Alteța sa regală principele Radu de România , a fost prezent la Curtea Domnească pentru a planta doi copaci în semn de mulțumire pentru cei 150 de ani în care românii au fost alături de Casa Regală. Principele Radu a fost prezent și la Biblioteca județeană a municipiului Târgoviște pentru a prezenta două volume: „Regalitatea astăzi” scris de alteța sa regală și “Margareta.Mărturia unui sfert de vec regal.”, scris de alteța sa regală principesa Margareta, custodele coroanei române.

Cititorii pot afla din paginile celor două volume, detalii inedite despre legăturile Casei regale a României cu celelalte Case Regale din Europa.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe