PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Prognoza METEO pentru urmatoarea perioada: se anunta oscilatii termice, probabilitate de ploi in unele zile!

Prognoza METEO pentru urmatoarea perioada: se anunta oscilatii termice, probabilitate de ploi in unele zile!

de Moise Razvan
44 vizualizări

MUNTENIA
Vremea va fi caracterizată de oscilații termice de la o zi la alta, informeaza ANM; astfel, vor fi zile mai răcoroase când media maximelor va fi de 19…21 de grade, iar în cele mai calde (20 și 21 mai) de 24…27 de grade; minimele termice vor fi de 11…13 grade, ușor mai mici în primele nopți. Pentru perioada 22 – 28 mai, sunt estimate temperaturi mai constante, în general în jurul celor caracteristice în ultima decadă a lunii mai, respectiv 23…25 de grade ziua și 11…13 grade noaptea, mediat regional.

Estimările prognostice indică o creștere a probabilității pentru ploi locale și după data de 23 mai, când acestea se vor semnala în special în orele după-amiezilor. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă și se vor asocia, pentru perioade scurte, cu celelalte fenomene specifice instabiltații atmosferice.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe