PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Prognoza METEO pentru urmatoarea perioada: se anunta oscilatii termice, probabilitate de ploi in unele zile!

Prognoza METEO pentru urmatoarea perioada: se anunta oscilatii termice, probabilitate de ploi in unele zile!

de Moise Razvan
41 vizualizări

MUNTENIA
Vremea va fi caracterizată de oscilații termice de la o zi la alta, informeaza ANM; astfel, vor fi zile mai răcoroase când media maximelor va fi de 19…21 de grade, iar în cele mai calde (20 și 21 mai) de 24…27 de grade; minimele termice vor fi de 11…13 grade, ușor mai mici în primele nopți. Pentru perioada 22 – 28 mai, sunt estimate temperaturi mai constante, în general în jurul celor caracteristice în ultima decadă a lunii mai, respectiv 23…25 de grade ziua și 11…13 grade noaptea, mediat regional.

Estimările prognostice indică o creștere a probabilității pentru ploi locale și după data de 23 mai, când acestea se vor semnala în special în orele după-amiezilor. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă și se vor asocia, pentru perioade scurte, cu celelalte fenomene specifice instabiltații atmosferice.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe