PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROIECTE CONCRETE PENTRU DÂMBOVIŢA

PROIECTE CONCRETE PENTRU DÂMBOVIŢA

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

UNPR Dambovita vine in fata electoratului cu proiecte concrete in ceea ce priveste viitorul municipiului Targoviste si al judetului Dambovita. Printre obiectivele principale se numara modernizarea infrastructurii rutiere si atragerea de investitori, care sa creeaze locuri de munca.

Preşedintele UNPR Dâmboviţa, Bogdan Manole susţine că la conducerea judeţului trebuie să vină oameni care să fie preocupaţi de atragerea fondurilor europene în următorii patru ani. În plus, progresiştii dâmboviţeni consideră că este nevoie de crearea de facilităţi fiscale pentru investitori şi încheiarea de parteneriate cu Universitatea Valahia din Târgovişte.

Daniel Bucur, candidatul UNPR pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte susţine că este nevoie de revigorarea şi dezvoltarea zonei industriale, în demersul de a crea noi locuride muncă. Înă toate acestea de abia după ce infrastructura rutieră va fi pusă la punct.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe