PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROIECTELE AVANSEAZĂ ÎN BĂLENI

PROIECTELE AVANSEAZĂ ÎN BĂLENI

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Cele trei proiecte care atrag cel mai mare interes în momentul de față în comuna Băleni sunt legate de rețeaua școlară și cea de sănătate. Astfel, potrivit primarului, lucrările au fost desfășurate în ritm alert pe șantiere și toate investițiile au depășit deja pragul de 50%.
Pentru dispensarul din comuna, primarul din Băleni are planuri mari. Acesta nu va găzdui doar medici de familie ci și specialiști.
O mare problemă în momentul de față, piedică în calea investițiilor, o reprezintă întârzierea banilor de la rectificarea bugetară. Până la sosirea fondurilor, primarul și-a făcut calculele și încearcă să echilibreze situația financiară.
Potrivit edilului, dacă rectificarea bugetară va mai întârzia, finalizarea proiectele va fi trecută pe bugetul pentru 2020, iar pentru a asigura sumele necesare indemnizațiilor pentru persoanele cu handicap se va proceda la reducerea salariilor cu 30%-40%, dar și creșterea gradului de colectare a taxelor și impozitelor.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe