PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROTEST LA ÎNĂLȚIME

PROTEST LA ÎNĂLȚIME

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Protest la înălțime în Dâmbovița. Un bărbat nemulțumit de lipsa asfaltului de pe strada unde locuiește și de taxele pe gunoi impuse de autorități s-a urcat pe acoperișul unei școli din Vulcana și a amenințat că se aruncă. Din fericire, oamenii legii l-au potolit la timp. Un bărbat de 45 de ani din comuna Vulcana Băi, județul Dâmbovița a pus pe jar autoritățile după ce a decis să protesteze la înălțime, urcându-se pe acoperișul Școlii Gimnaziale din Vulcana de Sus. Omul a început să-și strige nemulțumirile în timp ce jos polițiștii încercau să-l convingă să renunțe la gestul extrem. Și un echipaj medical a ajuns la fața locului. Bărbatul era nemulțumit că nu este asfaltată strada pe care locuiește și că primaria cere taxe pe gunoi deși nu sunt condiții de colectare.
Omul spune că de la ei de acasă și până la tomberoanele amplasate de primărie sunt doi kilometri și că primarul l-a sfătuit să vină cu pungile cu gunoi de acasă și să le arunce aici.
În cele din urmă bărbatul a fost convins să coboare de pe clădirea școlii și să renunțe la gest. A fost condus de polițiști la spital și amendat cu 500 de lei.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe