PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PSD ASCUNDE ADEVĂRUL

PSD ASCUNDE ADEVĂRUL

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Vicepreședintele PSD, Rovana Plumb a fost invitată de organizația PSD Dâmbovița să susțină candidatul PSD pentru primăria Ulmi, Vărzaru Nicolae. Ceea ce nu știa Rovana Plumb este că PSD Dâmbovița implică în politică persoane cu pete pe cazier, condamnați penal, cum este și cazul primarului Nicolae Vărzaru. Încă odată, s-a demonstrat că liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, nu transmite către șefii de la centru, situația din teritoriu.

Lipsit de eleganță , președintele consiliului județean Dâmbovița Adrian Țuțuianu, nu a răspuns presei la întrebarea adresată, ferindu-se să dezvăluie adevărul despre condamnarea la închisoare cu executare pentru ucidere din culpă a primarului Nicolae Vărzaru.

Se pare că pesedistul Adrian Țuțuianu va trebui să dea explicații Rovanei Plumb despre mizeriile ascunse sub preș de către organizația PSD Dâmbovița. Nicolae Vărzaru este condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă, în cazul fetiței moarte în haznaua școlii din localitate. Primarul declară că are conștiința împăcată și a făcut recurs pentru a scăpa de sentința primită.

Din păcate acești oameni fără conștiință sunt susținuți de o organizație politică la fel de dubioasă: PSD Dâmbovița, care consideră că nu este nicio problemă ca acest om care a fost găsit vinovat de moartea groaznică a unei copile să conducă în continuare destinele unei comune.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe